Last Minute Litoral Koutouloufari, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (9 oferte, 252EUR - 924EUR)
Dream Village, Koutouloufari

Dream Village  

Koutouloufari, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Galaxy Villas, Koutouloufari

Hotel Galaxy Villas

Koutouloufari, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (25.05 - 21.09.2021)
  • Fara transport

Despre KoutouloufariPrezentare si poze Koutouloufari

Koutouloufari

Koutouloufari cu străzile sale pietruite inguste si case cretane vechi atrage pe cei care doresc să își petreacă vacanța în cea mai aglomerata zona turistică a Cretei - care se intinde de la Heraklion la Agios Nikolaos, care oferă mai multe plaje, atracții și activități și este aproape de situri arheologice, cum ar fi Knossos și Malia -, dar care preferă să stea într-un mediu liniștit, cu un gust tradițional și o vedere minunată la Marea Cretei.

Last Minute Litoral Koutouloufari

Direct Booking

Last Minute Litoral Koutouloufari Grecia vara 2021 - 2022. Peste 7 Oferte Last Minute Litoral Koutouloufari Insula Creta cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Koutouloufari

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Koutouloufari?

Dream Village, Hotel Galaxy Villas, Troy Villa, Trevor Villa, Sergio Villa sunt cele mai populare hoteluri din Koutouloufari

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Koutouloufari?

Dream Village, Hotel Galaxy Villas, Ariadni Palace, Creta Blue Boutique Hotel, Sundance Apartments Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Koutouloufari ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Koutouloufari.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Koutouloufari?

Ariadni Palace, Creta Blue Boutique Hotel, Hotel Asterias Village, Villa Diktynna, Villa Elite sunt cele mai apreciate hoteluri din Koutouloufari ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Koutouloufari.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Koutouloufari?

Hotel Galaxy Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Koutouloufari cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Koutouloufari.