Last Minute Litoral Sitia, Insula Creta Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Sitia Beach, Sitia

Hotel Sitia Beach

Sitia, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre SitiaPrezentare si poze Sitia

Sitia

Sitia sau Siteia este un târg mic, dar fermecător în Lassithi, prevăzut într-o formă de potcoavă pe partea laterală a unui deal în nord-estul insulei.
Sitia este sediul municipiului Sitia și unul dintre orașele cele mai plăcute și atractive în Lassithi, păstrând atmosfera sa liniștită, în ciuda turismului și a dezvoltarii.
Acest lucru este ajutat de peisajul minunat din Sitia, cu frumosul golf, micul port și vârfurile de munte la orizontul de sud al orașului.

Last Minute Litoral Sitia

Direct Booking

Last Minute Litoral Sitia Grecia vara 2022. Oferte Last Minute Litoral Sitia Insula Creta cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Sitia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sitia?

Krystal, Hotel Sitia Beach City Resort Spa, Marina Village, Hiona Holiday Hotel, Casa Di Mare sunt cele mai populare hoteluri din Sitia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sitia?

Krystal, Hotel Sitia Beach City Resort Spa, Lassion Golden Bay, Hotel Elysee, Mikri Poli sunt cele mai apreciate hoteluri din Sitia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sitia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sitia?

Casa Di Mare, Hiona Holiday Hotel, Hotel Petras Beach, Hotel Cressa Ghitonia Village, Pearls Of Crete Holiday Residences sunt cele mai apreciate hoteluri din Sitia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sitia.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sitia?

Mikri Poli sunt cele mai apreciate hoteluri din Sitia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sitia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sitia?

Hotel Sitia Beach City Resort Spa, Lassion Golden Bay, Mikri Poli, Sunrise Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Sitia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sitia.