Last Minute Litoral Chania Agioi Apostoli, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (4 oferte, 434EUR - 812EUR)

Afiseaza harta
Inea Hotel, Chania Agioi Apostoli

Inea Hotel  

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Chania Agioi Apostoli, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Chania Agioi ApostoliPrezentare si poze Chania Agioi Apostoli

Chania Agioi Apostoli

Plaja din Agioi Apostoloi este situata la 3 km vest de Chania Town. Este foarte populara printre localnici și turiști. Deși tinde să se aglomereze în sezoanele de varf, mai ales la sfârșit de săptămână, aceasta este încă un pic mai liniștită decât alte statiuni din Chania. Plaja Agioi Apostoloi este de nisip și nu este afectata de vântul de vară. În combinație cu aceasta, apele sale de mică adâncime, este recomandabilă pentru copii. Există mai multe opțiuni de cazare în apropiere de plaja. Plaja este bine organizata. Există șezlonguri și umbrele, precum și disponibilitatea de sporturi nautice. Veți găsi, de asemenea, multe taverne cu delicatese tradiționale cretane și unele baruri pe plaja. La plaja din Agioi Apostoloi se poate aunge prin serviciul regulat de autobuz, precum și cu taxiuri și mașini.

Last Minute Litoral Chania Agioi Apostoli

Direct Booking

Last Minute Litoral Chania Agioi Apostoli Grecia vara 2021 - 2022. Peste 4 Oferte Last Minute Litoral Chania Agioi Apostoli Insula Creta cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Chania Agioi Apostoli

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Chania Agioi Apostoli?

Inea Hotel, Hotel Airis Boutique Suites, Hotel Creteotels Elotia, Veronica Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Chania Agioi Apostoli

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Chania Agioi Apostoli?

Hotel Airis Boutique Suites, Veronica Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Chania Agioi Apostoli ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Chania Agioi Apostoli.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Chania Agioi Apostoli?

Inea Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Chania Agioi Apostoli cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Chania Agioi Apostoli.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Chania Agioi Apostoli?

Inea Hotel sunt hoteluri din Chania Agioi Apostoli ce au acces gratuit la internet