Last Minute Litoral Samos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 252EUR - 252EUR)

Afiseaza harta
Erato Seaside Hotel, Karlovassi

Erato Seaside Hotel

Karlovassi, Samos, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre Samos

Samos

Samos este o insula cu frumuseti naturale unice. Este situata in Egeea de Est, foarte aproape de tarmurile Asiei Minor. Un canal de 1200 m (7 stadia antice) le separa. La nord de insula Samos se afla peninsula Erythrea, la nord-vest este magnifica insula Chios, in timp ce in vestul si sud-vestul insulei se afla Ikaria si grupul de mici insule cunoscut sub denumirea de Fourni. La sud de Samos se afla arhipelagul insulelor Dodecanese Agathonisi, Arki si Patmos fiind cele mai aproape de ea.

Samos este o insula cu munti impaduriti, cu podgorii nesfarsite, unde se produce faimosul vin samiotiko, si cu tarmuri cu stanci brodate in apa.

Last Minute Litoral Samos

Direct Booking

Last Minute Litoral Samos Grecia vara 2021 - Oferte Last Minute Litoral Samos cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Samos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Samos?

Hotel Arion, Mirini Hotel, Zefiros Beach, Sama Hotel, Samos Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Samos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Samos?

Hotel Arion, Zefiros Beach, Hotel Votsalakia Beach, Hotel Ino Village, Samos Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Samos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Samos?

Mirini Hotel, Zefiros Beach, Sama Hotel, Hotel Kalidon Panorama, Samaina Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Samos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Samos?

Proteas Blu Resort, Hotel Oceanida Bay, Hotel Doryssa Seaside Resort, Proteas Bay sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Samos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Samos?

Hotel Arion, Zefiros Beach, Samaina Inn, Aphrodite Hotel Suites, Kampos Village Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Samos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Samos?

Zefiros Beach, Samaina Inn, Villa Platanaki, Fito Aqua Bleu Resort, Samaina Bay Maisonettes sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Samos.