Last Minute Litoral Anissaras, Insula Creta Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 431.5EUR - 431.5EUR)

Afiseaza harta
Mitsis Laguna Resort Spa , Anissaras

Mitsis Laguna Resort Spa   

Anissaras, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (01.06 - 04.10.2022)
  • Fara transport

Despre AnissarasPrezentare si poze Anissaras

Anissaras

Anissaras este localizata la 24 km est de Heraklion si 1 km vest de Hersonissos. Nu este nici un sat nici un oras - este un loc, o zona aflata in suburbia orasului Hersonissos. Dar diferenta intre cele doua este de la cer la pamant. Anissaras este de obicei prezentata ca locatia de lux de langa Hersonissos.

Este o statiune preferata de 2 tipuri de turisti: cei ce cauta luxul, sau cei ce cauta linistea, dar doresc sa fie aproape de un loc plin de viata, unde sa se poata distra (Hersonissos). Nu exista baruri sau viata de noapte in Anissaras, cu exceptia celor puse la dispozitie de hoteluri.

Last Minute Litoral Anissaras

Direct Booking

Last Minute Litoral Anissaras Grecia vara 2022. Oferte Last Minute Litoral Anissaras Insula Creta cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Anissaras

În timp ce majoritatea ţărmului în Anissaras este stancos, există unele plaje excelente amenajate artificial cu nisip, în special în faţa hoteluri mari şi Blu Club, un complex italian.

Nu există nicio plajă privată în Creta, toatel plajele, inclusiv cele din fata hotelurilor si cluburilor sunt deschise pentru public.Intrebari frecvente despre Anissaras

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Anissaras?

Serita Beach Hotel, Lyttos Beach Hotel, Hotel Bella Beach, Hotel Anissa Beach Village, Mitsis Laguna Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Anissaras

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Anissaras?

Serita Beach Hotel, Lyttos Beach Hotel, Hotel Bella Beach, Hotel Anissa Beach Village, Mitsis Laguna Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Anissaras.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Anissaras?

Mitsis Laguna Resort Spa , Malievi Villa Apts, Panorama Sea View, Classic Apartments, Anna Maria Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Anissaras.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Anissaras?

Hotel Bella Beach, Mitsis Laguna Resort Spa , Aldemar Knossos Royal, Hotel Annabelle Beach Resort, Kosta Mare Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Anissaras.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Anissaras?

Serita Beach Hotel, Hotel Bella Beach, Hotel Anissa Beach Village, Mitsis Laguna Resort Spa , Aldemar Knossos Royal sunt cele mai apreciate hoteluri din Anissaras cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Anissaras.