Last Minute Litoral Kolymbari, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (4 oferte, 294EUR - 1284.5EUR)
Adelais Hotel, Kolymbari

Adelais Hotel  

Kolymbari, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (13.09 - 12.10.2021)
  • Fara transport
Hotel Golden Rose, Kolymbari

Hotel Golden Rose

Kolymbari, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (06.09 - 12.10.2021)
  • Fara transport
Pergamos Village, Kolymbari

Pergamos Village  

Kolymbari, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Chc Galini Palace, Kolymbari

Hotel Chc Galini Palace

Kolymbari, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre KolymbariPrezentare si poze Kolymbari

Kolymbari

Kolympari în Chania, este o mică stațiune turistică in vestul Cretei și cele situate la aproximativ 22 km de orașul Chania, la 30 km de aeroport și la 26 km de portul Souda. Satul Kolympari este situat pe drumul principal de coastă.
Kolympari are câteva magazine comerciale, restaurante foarte bune și taverne, câteva cafenele și tot felul de locuri de cazare la hoteluri de calitate de lux cu servicii excelente, complexuri familiale cu camere simple de inchiriat!
Kolympari nu are o viata de noapte ocupata, dar vă puteți bucura de o atmosferă liniștită in sat! În satul KOLYMPARI vă puteți încălzi cu soarele cretan și ospitalitatea locală.

Last Minute Litoral Kolymbari

Direct Booking

Last Minute Litoral Kolymbari Grecia vara 2021 - 2022. Peste 4 Oferte Last Minute Litoral Kolymbari Insula Creta cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kolymbari

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kolymbari?

Giannoulis - Grand Bay Beach Resort Exclusive Adults Only , Spilia Village, Chrispy World Hotel, Adelais Hotel, Theros sunt cele mai populare hoteluri din Kolymbari

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kolymbari?

Giannoulis - Grand Bay Beach Resort Exclusive Adults Only , Spilia Village, Adelais Hotel, Hotel Golden Rose, Hotel Haridimos Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolymbari ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kolymbari.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kolymbari?

Theros, Hotel Golden Rose, Hotel Iliaktida Apartments, Mrs. Chryssana Beach Hotel, Avra Apartments Kolymbari Harbour sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolymbari ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kolymbari.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kolymbari?

Giannoulis - Grand Bay Beach Resort Exclusive Adults Only , Mrs. Chryssana Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolymbari cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kolymbari.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kolymbari?

Chrispy World Hotel, Adelais Hotel, Mrs. Chryssana Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolymbari cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kolymbari.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kolymbari?

Chrispy World Hotel, Theros, Hotel Golden Rose, NEREIDES HOTEL, Hotel Giannoulis Grand Bay Beach Resort sunt hoteluri din Kolymbari ce au acces gratuit la internet