Last Minute Litoral Preveza Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (4 oferte, 105EUR - 192.2EUR)

Afiseaza harta
Preveza City Comfort Hotel, Statiunea Preveza

Preveza City Comfort Hotel

Statiunea Preveza, Preveza, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Dioni Boutique, Statiunea Preveza

Hotel Dioni Boutique

Statiunea Preveza, Preveza, Grecia

  • Hotel de lux  
  • Fara transport
Hotel Kanali Beach, Statiunea Preveza

Hotel Kanali Beach    

   Scor 8.3 din 6 comentarii

Statiunea Preveza, Preveza, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Achilleas Preveza, Vrachos Loutsa

Hotel Achilleas Preveza  

Vrachos Loutsa, Preveza, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Preveza

Preveza

Preveza este un oraş în zona Epirus, in nord-vestul Grecei, situat la baza Golfului Ambracian. Este capitala a unităţii periferice ale Preveza, care face parte din periferia Epirus. Un tunel submarin, finalizat în 2002, care se desfasoara între Preveza şi Actium, conectează oraşul Preveza la vestul regiunii Acarnania din zona Etolia-Acarnania. Ruinele orasului antic Nicopole se gasesc la 7 km nord de oraş. În interiorul municipalitatii Preveza sunt ruinele a cinci oraşe antice sau cetăţi: Nicopole, Berenike, Cassope, Elatria şi Trikastron.

În prezent Preveza este un port comercial şi centru turistic, beneficiind de apropierea sa de Aeroportul Naţional Aktion şi de insula din apropiere Lefkada, o destinaţie turistică majoră.

Last Minute Litoral Preveza

Direct Booking

Last Minute Litoral Preveza Grecia vara 2021 - Peste 4 Oferte Last Minute Litoral Preveza cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Preveza

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Preveza?

Poseidon Beach, Preveza Beach, Palmina Mare Villa Studios, Sesa Boutique Hotel Restaurant Preveza, Korali House sunt cele mai populare hoteluri din Preveza

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Preveza?

Poseidon Beach, Preveza Beach, Sesa Boutique Hotel Restaurant Preveza, Hotel Niko, Hotel Salvator Villas Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Preveza?

Palmina Mare Villa Studios, Korali House, Hotel Niko, Hotel Orizontas Residences, Golden Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Preveza.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Preveza?

Poseidon Beach, Palmina Mare Villa Studios, Korali House, Hotel Harris Apartments, Adonis Hotel Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Preveza.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Preveza?

Poseidon Beach, Preveza Beach, Palmina Mare Villa Studios, Hotel DaLUZ Boutique, Aktaia Boutique Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Preveza?

Preveza Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Preveza.