Last Minute Litoral Stalos, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 78EUR - 78EUR)
Pegasus Hotel, Stalos

Pegasus Hotel

Stalos, Insula Creta, Grecia

  • Avion (28.08 - 30.09.2021)
  • Fara transport

  Despre StalosPrezentare si poze Stalos

  Stalos

  Stalos este un sat de coastă la 8 km vest de Chania, care se află de-a lungul "Old National Road", care se derulează între Chania și Kissamos. În această parte a Cretei, există plaje lungi de nisip și unitati de cazare pentru turiști. Partea din sat de la plaja este numita Kato (inferior) Stalos și mai sus la 1 km distanță și la 150 de metri altitudine veți găsi originalul Stalos, care este mai veche parte a orasului. Aceasta se numește Pano (mai mare) Stalos. În Stalos sunt multe facilități, cum ar fi supermarket-uri, tavernes, magazine și există. Pe plaja din Stalos puteti inchiria umbrele si sezlonguri. Plaja este destul de mare, astfel încât toată lumea ar trebui să fie în măsură să găsească un loc pentru el. Din Stalos există legături de autobuz regulate spre orașul Chania (la fiecare 15 minute).

  Last Minute Litoral Stalos

  Direct Booking

  Last Minute Litoral Stalos Grecia vara 2021 - 2022. Oferte Last Minute Litoral Stalos Insula Creta cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Intrebari frecvente despre Stalos

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stalos?

  Orestis, Hotel Alkion, Melinas House, Esperides Beach Hotel Apartments, Superior Villa Kleanthi sunt cele mai populare hoteluri din Stalos

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Stalos?

  Orestis, Hotel Alkion, Hotel Koukouras , Hotel Camelia Studios Apartments, GIrogiali sunt cele mai apreciate hoteluri din Stalos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Stalos.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stalos?

  Orestis, Melinas House, Hotel Alkion, Superior Villa Kleanthi, Esperides Beach Hotel Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Stalos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stalos.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Stalos?

  Superior Villa Kleanthi sunt cele mai apreciate hoteluri din Stalos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Stalos.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Stalos?

  Esperides Beach Hotel Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Stalos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Stalos.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Stalos?

  Hotel Koukouras , Hotel Camelia Studios Apartments sunt hoteluri din Stalos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Stalos.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Stalos?

  Orestis, Superior Villa Kleanthi, Esperides Beach Hotel Apartments, Pegasus Hotel sunt hoteluri din Stalos ce au acces gratuit la internet