Sejururi Autocar Litoral Alexandroupoli Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (5 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Nefeli, Statiunea Alexandropolis

Hotel Nefeli  

   Scor 9 din 1 comentarii

Statiunea Alexandropolis, Alexandroupoli, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.05.2024

Ramada Plaza By Wyndham Thraki, Statiunea Alexandropolis

Ramada Plaza By Wyndham Thraki    

   Scor 8.8 din 43 comentarii

Statiunea Alexandropolis, Alexandroupoli, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 18.06.2024

Grecotel Astir Alexandroupolis, Statiunea Alexandropolis

Grecotel Astir Alexandroupolis    

   Scor 8.6 din 8 comentarii

Statiunea Alexandropolis, Alexandroupoli, Grecia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.06.2024

Hotel Alexander Beach Hotel Spa, Statiunea Alexandropolis

Hotel Alexander Beach Hotel Spa  

   Scor 9.4 din 10 comentarii

Statiunea Alexandropolis, Alexandroupoli, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.06.2024

Grecotel Grand Hotel Egnatia, Statiunea Alexandropolis

Grecotel Grand Hotel Egnatia    

   Scor 9.3 din 67 comentarii

Statiunea Alexandropolis, Alexandroupoli, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.06.2024

Despre Alexandroupoli

Alexandroupoli

Alexandroupolis, capitala districtului Evros, este un oraş la malul mării cunoscut pentru plajele sale cu nisip fin. Un oras frumos cu strazi bine stabilite şi clădiri in stil neo-clasic.

Sejur Autocar Litoral Alexandroupoli

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Alexandroupoli, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Alexandroupoli. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Alexandroupoli cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Alexandroupoli care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Litoral Alexandroupoli constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Alexandroupoli, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Alexandroupoli Grecia vara 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Alexandroupoli - Peste 6 oferte cu discount pana la 25% cu plecari din Bucuresti. Rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Alexandroupoli

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alexandroupoli?

Grecotel Grand Hotel Egnatia, Ramada Plaza by Wyndham Thraki, Grecotel Astir Alexandroupolis, Hotel Alexander Beach Hotel Spa, Hotel Nefeli sunt cele mai populare hoteluri din Alexandroupoli

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Alexandroupoli?

Grecotel Grand Hotel Egnatia, Ramada Plaza by Wyndham Thraki, Grecotel Astir Alexandroupolis, Hotel Alexander Beach Hotel Spa, Hotel Nefeli sunt cele mai apreciate hoteluri din Alexandroupoli ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Alexandroupoli.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Alexandroupoli?

Grecotel Grand Hotel Egnatia, Grecotel Astir Alexandroupolis, Hotel Alexander Beach Hotel Spa, Hotel Nefeli sunt cele mai apreciate hoteluri din Alexandroupoli ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Alexandroupoli.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Alexandroupoli?

Grecotel Grand Hotel Egnatia, Ramada Plaza by Wyndham Thraki, Grecotel Astir Alexandroupolis, Hotel Alexander Beach Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Alexandroupoli ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Alexandroupoli.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Alexandroupoli?

Grecotel Grand Hotel Egnatia, Grecotel Astir Alexandroupolis, Hotel Alexander Beach Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Alexandroupoli cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Alexandroupoli.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Alexandroupoli?

Grecotel Grand Hotel Egnatia, Ramada Plaza by Wyndham Thraki, Hotel Alexander Beach Hotel Spa, Hotel Nefeli sunt cele mai apreciate hoteluri din Alexandroupoli cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Alexandroupoli.