Last Minute Litoral Kokkini Hani, Insula Creta Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 92EUR - 99.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mitsis Rinela Beach Resort Spa, Kokkini Hani

Hotel Mitsis Rinela Beach Resort Spa

   Scor 10 din 1 comentarii

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (27.07 - 03.10.2020)
  • Fara transport
Hotel Knossos Beach Bungalows Suites, Kokkini Hani

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (26.05 - 31.08.2021)
  • Fara transport
Hotel Arina Sand, Kokkini Hani

Hotel Arina Sand

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (20.02 - 26.01.2021)
  • Fara transport

Despre Kokkini HaniPrezentare si poze Kokkini Hani

Kokkini Hani

Kokkini Hani este situat la 14 km est de Heraklion. Poziţia la est de aeroportul Heraklion, pe vechea autostrada naţionala vechi (drumul vechi) îmbrăţişeaza zona de coastă şi oferă vederi spectaculoase asupra mării, şi tarmului uneori accidentat

Zona Kokkini Hani a devenit cunoscuta la începutul anilor 1900 când au fost construite mai multe cladiri, inclusiv o Hani, care era un fel de han pentru oameni şi animale. Agricultorii, în drum spre piaţa Heraklion transportand măsline, struguri şi alte produse, opreau pentru a se odihni sau a petrece noaptea impreuna cu caii şi măgarii lor.

Last Minute Litoral Kokkini Hani

Direct Booking

Last Minute Litoral Kokkini Hani Grecia vara 2020 - 2021. Peste 3 Oferte Last Minute Litoral Kokkini Hani Insula Creta cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Kokkini Hani

In Kokkini Hani veţi vedea un semn indicand "Vathianos Kampos". Nu vă faceţi griji, sunteti inca in Kokkini Hani. Acest semn denotă un cartier vechi in satul principal, care cu greu cineva isi mai aduce aminte de el! Dar, din motive necunoscute, semnul rămâne!

In această porţiune de 2,7 kilometri, puteţi găsi tot ceea ce veţi avea nevoie pentru o vacanţă plăcută, cum ar fi: magazine supermarketuri, macelarii, brutarii, farmacie, magazine de dulciuri, suveniruri şi cadouri, magazine de îmbrăcăminte, buticuri,frizerii, salon de frumusete, agenţii de vizitare a obiectivelor turistice, închirieri de maşini şi biciclete, cafenele, standuri de fast-food, internet cafe - şi, desigur, astfel încât să puteţi profita de toate aceste magazine, există o serie ATM-uri.