Last Minute Litoral Alonissos Island Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 359.1EUR - 359.1EUR)
Marpunta Resort , Insula Alonissos

Marpunta Resort   

Insula Alonissos, Alonissos Island, Grecia

  • Hotel cu Ultra All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 31.12.2022)
  • Fara transport

Despre Alonissos Island

Alonissos Island

Alonissos este mai puțin dezvoltate ale Sporades de Nord; un refugiu verde, în care să înoate, mers pe jos și ușor explora. În jurul valorii de malurile sale sunt multe golfuri și plaje, lapped de mai clară a mărilor și susținută de dealuri verzi. interior este o bucurie pitoresc, și rețeaua de trasee marcate prin țară variat face pentru a putea mers excelent.

Last Minute Litoral Alonissos Island

Direct Booking

Last Minute Litoral Alonissos Island Grecia vara 2022 - Oferte Last Minute Litoral Alonissos cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Alonissos Island

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alonissos Island?

Gorgona, Hotel Villa Galini, Elena Studios, 4 Epoches Hotel Alonissos, Hotel Kamelia Villas sunt cele mai populare hoteluri din Alonissos Island

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Alonissos Island?

4 Epoches Hotel Alonissos, Hotel Sossinola, Angelos Apartments, Hotel Alonissos Beach, LIMANI COTTAGE sunt cele mai apreciate hoteluri din Alonissos Island ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Alonissos Island.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Alonissos Island?

Gorgona, Elena Studios, 4 Epoches Hotel Alonissos, Kalithea Studios, Galazios Kolpos Pension sunt cele mai apreciate hoteluri din Alonissos Island ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Alonissos Island.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Alonissos Island?

Hotel Alonissos Beach, Nina Pansion, Marpunta Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Alonissos Island cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Alonissos Island.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Alonissos Island?

4 Epoches Hotel Alonissos, Marpunta Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Alonissos Island cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Alonissos Island.