Last Minute Litoral Maleme, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 113.1EUR - 163EUR)
Carisa Maleme By The Sea Categoria Oficiala 3 Chei, Maleme

Carisa Maleme By The Sea Categoria Oficiala 3 Chei  

Maleme, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (29.05 - 12.10.2021)
  • Fara transport
Maleme Mare, Maleme

Maleme Mare  

Maleme, Insula Creta, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre MalemePrezentare si poze Maleme

Maleme

Situat la 16 km vest de orasul Chania, în Creta, este acest sat mic și cu o minunata plaja, lunga, cu nisip și pietricele. Este o plajă mai liniștită decât multe dintre cele ocupate mai aproape de oraș. Aceasta este o continuare a aceleiași plaje lungi care se desfășoară de la Chania la Kolymbari, pe o distanță de 16 km.
Există mai multe autobuze frecvente care vin in acest sat și plajă in fiecare zi si aici se gasesc cateva magazine, baruri și o discotecă în timpul verii. În largul coastei este insula Thedorou, care este foarte aproape și poate fi văzuta în plimbările zilnice de-a lungul plajei, de asemenea, există vederi minunate la Peninsula Rodopou.

Last Minute Litoral Maleme

Direct Booking

Last Minute Litoral Maleme Grecia vara 2021. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Maleme Insula Creta cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Maleme

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Maleme?

Carisa Maleme By The Sea Categoria Oficiala 3 Chei, Maleme Mare, Alexandros M. Studios And Apartments, Hotel Castro Beach, Hotel Futura sunt cele mai populare hoteluri din Maleme

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Maleme?

Carisa Maleme By The Sea Categoria Oficiala 3 Chei, Maleme Mare, Hotel Futura, Hotel Castro Beach, Kris Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Maleme ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Maleme.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Maleme?

Alexandros M. Studios And Apartments, Maleme Mare, Hotel Futura, Hotel Castro Beach, Kris Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Maleme ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Maleme.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Maleme?

Maleme Mare, Hotel Futura, Hotel Castro Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Maleme cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Maleme.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Maleme?

Carisa Maleme By The Sea Categoria Oficiala 3 Chei, Alexandros M. Studios And Apartments, Maleme Mare, Hotel Castro Beach sunt hoteluri din Maleme ce au acces gratuit la internet