Last Minute Litoral Corfu, Insula Corfu Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)

Afiseaza harta
Mayor Mon Repos Palace Ex. Aquis, Corfu

Mayor Mon Repos Palace Ex. Aquis

Corfu, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (03.05 - 04.10.2020)
  • Avion (20.08 - 28.09.2020)
  • Fara transport

Despre CorfuPrezentare si poze Corfu

Corfu

Insula Corfu face parte din Insulele Ioniene si este asezata in nordul grupului, la intrarea Marii Adriatice, spre Albania. Fara nici o indoiala, se poate spune despre Corfu ca este o insula a carei identitate multiculturala isi are radacinile intr-un trecut mitic ce forfoteste de evenimente istorice : pozitionarea arheologica a castelelor asezate in puncte strategice, de-a lungul insulei, trimit cu gandul la un trecut zbuciumat de batalii purtate de un popor mic dar curajos, de un popor care si-a aparat identitatea de cei care vroiau sa i-o rapeasca.

Last Minute Litoral Corfu

Direct Booking

Last Minute Litoral Corfu Grecia vara 2020. Oferte Last Minute Litoral Corfu Insula Corfu cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Corfu

Biserica Sf. Spiridon - adaposteste moastele intregi ale Sfantului Ierarh Spiridon al Trimitundei, sarbatorit pe 12 decembrie. Biserica este celebra pentru valoroasele sale icoane si gravuri in aur si argint.
Biserica Sf. Teodora - adaposteste moastele intregi ale Sfintei Teodora Imparateasa.
Biserica bizantina a Sfintilor Jason si Sosipater - dateaza din sec. XII, se bucura de unele dintre cele mai deosbite fresce.
Un interes turistic aparte il prezinta Primaria, un superb exemplu de arhitectura venetiana, construit in 1663. Printre alte monumente importante se numara muzeul Bizantin, gazduit de biserica Panagia Antivouniotissa (Sf. Fecioara de dincolo de munti), cel mai vechi monument eclesiastic al insulei, datand din sec XV si vechiul si noul Fort, construite intre 1576 si 1588.