Last Minute Litoral Liapades, Insula Corfu Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Blue Princess Beach Hotel Suites, Liapades

Blue Princess Beach Hotel Suites

Liapades, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 12.08.2019

Despre LiapadesPrezentare si poze Liapades

Liapades

Liapades este un sat traditional grecesc cocotat pe colinele verzi si inalte din regiunea Paleokastritsa, una dintre cele mai frumoase din Corfu. Liapades a pastrat elemente de arhitectura ioniana si surprinde prin inedit, este amplasat deasupra golfului cu acelasi nume, la capatul vaii Ropa si are 15 plaje mici, salbatice si ascunse.

Last Minute Litoral Liapades

Direct Booking

Last Minute Litoral Liapades Grecia vara 2020. Oferte Last Minute Litoral Liapades Insula Corfu cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Liapades

The Cricketer Taverna din Liapades este una dintre cele mai renumite locatii din sat. Bucataria traditionala, vinul local si serile grecesti cu muzica live si dansatori in costume populare atrag in fiecare an mii de turisti. In ceea ce priveste preturile, o cina pentru doua persoane, cu bauturi incluse, nu depaseste 40 de euro.
Michalis este o taverna de familie unde proprietarii au grija ca oaspetii lor sa se simta bineprimiti oferindu-le vin sau alte bauturi traditionale din partea casei. Taverna Aspros este singura din sat unde puteti servi peste capturat in aceeasi zi. Trebuie insa sa mergeti acolo cat mai devreme (inainte de ora 19.00) pentru ca oferta culinara este limitata. Si Village Tavern intra in topul preferatelor turistilor cu preturi moderate si mancare prospata. La oricare dintre cele trei localuri se poate manca bine cu aproximativ 20 de euro.