Last Minute Litoral Pelekas, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 285.7EUR - 285.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mayor Pelekas Monastery, Pelekas

Hotel Mayor Pelekas Monastery  

Pelekas, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.09 - 31.10.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 07.08.2021

Despre PelekasPrezentare si poze Pelekas

Pelekas

Pelekas este situat la 12 kilometri de capitala insulei, situat in partea de sud-vest a insulei, la o altitudine de aproximativ 270 de metri si este renumit pentru apusul de soare magnific.

Pelekas este satul care ofera cate ceva pentru toată lumea. Fie că sunteţi în căutarea de plaje cu nisip şi taverne marginite de plantaţii de măslini, de sporturi de apa si viata de noapte, de mancare şi băuturi tradiţionale, de vacante scumpe sau de vacante ieftine aici veţi găsi întotdeauna o primire călduroasă.

Pelekas, in ultimii 30 de ani, a fost o destinaţie favorită pentru turistii independenti care nu cauta un sejur organizat si care au revenit an dupa an in Corfu.

Last Minute Litoral Pelekas

Direct Booking

Last Minute Litoral Pelekas Grecia vara 2021 - 2022. Oferte Last Minute Litoral Pelekas Insula Corfu cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Pelekas

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery, Hotel Kaiser Bridge, Corfu Sun Poolside Apartments, Yaliskari, Hotel Bella Studios sunt cele mai populare hoteluri din Pelekas

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery, Hotel Kaiser Bridge, Hotel Golden Nests, Levant Hotel, Hotel Bella Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelekas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pelekas.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pelekas?

Hotel Kaiser Bridge, Hotel Golden Nests, Hotel Bella Studios, Hotel Sebastians Family, Hotel Dimitra Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelekas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pelekas.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery, Hotel Aquis Pelekas Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelekas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pelekas.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pelekas?

Hotel Mayor Pelekas Monastery, Hotel Kaiser Bridge, Hotel Aquis Pelekas Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelekas cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pelekas.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pelekas?

Hotel Golden Nests sunt hoteluri din Pelekas ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pelekas.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pelekas?

Hotel Dimitra Studios, Hotel Aquis Pelekas Beach sunt hoteluri din Pelekas ce au acces gratuit la internet