Last Minute Litoral Acharavi, Insula Corfu Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Gelina Village Resort Spa, Acharavi

Hotel Gelina Village Resort Spa

   Scor 6.5 din 3 comentarii

Acharavi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion
  • Fara transport

Despre AcharaviPrezentare si poze Acharavi

Acharavi

Acharavi se afla pe coasta nordică a insulei Corfu, in apropiere de Kassiopi si Sidari, o zona de vegetatie luxurianta la 40 km de cel mai apropiat aeroport din Corfu. Reprezinta o calatorie prin peisajele montane exceptionale, precum şi prin satele traditionale grecesti.
Totul este o combinatie plăcuta de plajă, dealuri si munti. Pantokrator, cel mai înalt munte pe care-l puteţi vedea de pe întreaga insulă se gaseste la aproximativ 10 km distanţă.
Acesta nu este doar o statiune, este principalul oras de pe partea de nord a insulei şi mulţi dintre localnici viziteaza Acharavi în mod regulat, deoarece aici există un oficiu poştal, bănci, medici şi toate facilităţile de care va puteti bucura intr-un într-o oraş modern.

Last Minute Litoral Acharavi

Direct Booking

Last Minute Litoral Acharavi Grecia vara 2020. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Acharavi Insula Corfu cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Acharavi

Puteti vizita Templul Doric care sa afla in Roda, fiind urmatorul oras in apropierea statiunii Acharavi. Aceast templu se spune că a fost, probabil, construit ca o dedicaţie pentru Apollo.