Last Minute Litoral Barbati, Insula Corfu Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Nautilus, Barbati

Hotel Nautilus

   Scor 8 din 1 comentarii

Barbati, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (15.09 - 06.10.2019)
  • Avion (01.01 - 31.12.2019)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 03.08.2019

Despre BarbatiPrezentare si poze Barbati

Barbati

Frumosul sat Barbati este situat la 17 km nord de orasul Corfu, intr-un senzational golf ce s-a format in mod natural. Plaja din aceasta localitate este recunoscuta pentru frumusetea si curatenia sa.

Last Minute Litoral Barbati

Direct Booking

Last Minute Litoral Barbati Grecia vara 2019 - 2020. Oferte Last Minute Litoral Barbati Insula Corfu cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Barbati

Pentru a ajunge in satul Barbati, trebuie mai intai sa ajungi pe insula Corfu si acest lucru se poate face luand ferryboat-ul din Igoumenitsa catre orasul Corfu (sau Lefkimi). Pretul pentru a traversa cu ferryboat-ul este de aproximativ 6 euro de persoana si 25 de euro de masina. Exista aeroport pe insula Corfu, mai exact la Kanoni – 3 km de orasul Corfu, insa nu exista curse de linie din Bucuresti catre acest aeroport. Pe timpul verii exista curse charter ce fac acest traseu, cursa respectiva durand aproximativ 2 ore. Din orasul Corfu pana in satul Barbati mai sunt 20 de km si exista foarte multe autobuze ce pot parcurge acest drum in fiecare zi, in cazul in care nu sunteti cu masina personala.