Last Minute Litoral Barbati, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 110.3EUR - 110.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Nautilus, Barbati

Hotel Nautilus

   Scor 8 din 1 comentarii

Barbati, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (08.08 - 03.10.2021)
  • Avion (02.08 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre BarbatiPrezentare si poze Barbati

Barbati

Frumosul sat Barbati este situat la 17 km nord de orasul Corfu, intr-un senzational golf ce s-a format in mod natural. Plaja din aceasta localitate este recunoscuta pentru frumusetea si curatenia sa.

Last Minute Litoral Barbati

Direct Booking

Last Minute Litoral Barbati Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Barbati Insula Corfu cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Barbati

Pentru a ajunge in satul Barbati, trebuie mai intai sa ajungi pe insula Corfu si acest lucru se poate face luand ferryboat-ul din Igoumenitsa catre orasul Corfu (sau Lefkimi). Pretul pentru a traversa cu ferryboat-ul este de aproximativ 6 euro de persoana si 25 de euro de masina. Exista aeroport pe insula Corfu, mai exact la Kanoni – 3 km de orasul Corfu, insa nu exista curse de linie din Bucuresti catre acest aeroport. Pe timpul verii exista curse charter ce fac acest traseu, cursa respectiva durand aproximativ 2 ore. Din orasul Corfu pana in satul Barbati mai sunt 20 de km si exista foarte multe autobuze ce pot parcurge acest drum in fiecare zi, in cazul in care nu sunteti cu masina personala.

Intrebari frecvente despre Barbati

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Barbati?

Hotel Nautilus, Hotel Pantokrator, Villa Stefanos, Hotel Captain S, Stefanos Place sunt cele mai populare hoteluri din Barbati

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Barbati?

Hotel Nautilus, Hotel Pantokrator, Villa Stefanos, Giannis Servos Studios Apartments, Barbati Luxury Beach Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Barbati ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Barbati.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Barbati?

Hotel Pantokrator, Locanda Barbati Apartments, Glyfa Corfu Apartments, La Riviera Barbati Luxury Seaside Apartments, SUNRISE VIEW APARTMENTS sunt cele mai apreciate hoteluri din Barbati ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Barbati.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Barbati?

Akti Barbati Apartment, La Riviera Barbati Luxury Seaside Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Barbati cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Barbati.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Barbati?

Hotel Nautilus, Locanda Barbati Apartments, Crystal Blue Apartments, Akti Barbati Apartment sunt cele mai apreciate hoteluri din Barbati cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Barbati.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Barbati?

Hotel Pantokrator, Locanda Barbati Apartments sunt hoteluri din Barbati ce au acces gratuit la internet