Last Minute Litoral Agios Ioannis Corfu, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 75.4EUR - 287.3EUR)

Afiseaza harta
Aqualand Resort Hotel, Agios Ioannis Corfu

Aqualand Resort Hotel  

   Scor 8.9 din 4 comentarii

Agios Ioannis Corfu, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 01.09.2021

Hotel Corfu Senses Resort, Agios Ioannis Corfu

Hotel Corfu Senses Resort  

   Scor 7.1 din 7 comentarii

Agios Ioannis Corfu, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Agios Ioannis CorfuPrezentare si poze Agios Ioannis Corfu

Agios Ioannis Corfu

Situata într-una din laturile cele mai frumoase şi calme a insulei Corfu, Agios Ioannis Peristeron oferă o plajă lungă de nisip unde te poti bucura de soarele fierbinte si de inotul in apele marii. De fapt, Agios Ioannis Peristeron este situat între satul tradiţional Moraitika şi staţiune turistică Benitses. Înconjurata de multa verdeaţă, acesta este un loc ideal pentru vacanţe relaxante.

Cu un aer cosmopolit, staţiunea are un amestec de plaje, taverne şi cafenele. În plus, puteţi ieşi şi vizita Corfu Town cu ale sale muzee, monumente şi cetăţi.

Last Minute Litoral Agios Ioannis Corfu

Direct Booking

Last Minute Litoral Agios Ioannis Corfu Grecia vara 2022. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Agios Ioannis Insula Corfu cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Agios Ioannis Corfu

Variante rutiere spre Agios Ioannis Peristeron/Corfu:

Bucuresti-Giurgiu/Ruse-Sofia-Kulata/Promachonas(600km)-Serres-Thessaloniki-Veria-Kozani-Grevena-Metsovo-Igoumenina(500km).Total km:1100. Pe teritoriul Bulgariei drumul e bun si liber iar din Thessaloniki pana in Igoumenita pe aceasta varianta este autostrada. Igoumenitsa e portul din care gasiti ferryboat din ora in ora spre insula Corfu pana in Kerkyra sau Lefkimi, aprox. o ora de mers.

Bucuresti-Giurgiu/Ruse-Sofia-Kulata/Promachonas(600 km)-Serres-Thessaloniki-Larisa-Trikala-Kalambaka(Meteora)-Metsovo-Igoumenitsa(600 km).Total km:1200 Pe aceasta varianta din Larisa in Metsovo nu este autostrada si drumul e mai lung.

Intrebari frecvente despre Agios Ioannis Corfu

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Agios Ioannis Corfu?

Aqualand Resort Hotel, Hotel Corfu Senses Resort sunt cele mai populare hoteluri din Agios Ioannis Corfu

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Agios Ioannis Corfu?

Aqualand Resort Hotel, Hotel Corfu Senses Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Ioannis Corfu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Agios Ioannis Corfu.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Agios Ioannis Corfu?

Aqualand Resort Hotel, Hotel Corfu Senses Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Ioannis Corfu ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Agios Ioannis Corfu.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Agios Ioannis Corfu?

Aqualand Resort Hotel, Hotel Corfu Senses Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Ioannis Corfu cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Agios Ioannis Corfu.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Agios Ioannis Corfu?

Hotel Corfu Senses Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Ioannis Corfu cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Agios Ioannis Corfu.