Last Minute Litoral Roda, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 283.5EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Roda Beach Resort Spa, Roda

Roda Beach Resort Spa    

   Scor 8.4 din 14 comentarii

Roda, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (26.09 - 03.10.2021)
  • Avion (13.09 - 27.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.07.2021

Blue Lagoon Apartments, Roda

Blue Lagoon Apartments  

   Scor 8.5 din 2 comentarii

Roda, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Silver Beach Hotel And Annexe Apartments, Roda

Silver Beach Hotel And Annexe Apartments  

   Scor 6.6 din 2 comentarii

Roda, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (26.09 - 03.10.2021)
  • Avion (13.09 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre RodaPrezentare si poze Roda

Roda

Odată, un sat linistit de pescari, Roda a devenit o staţiune de vacanţă preferata de familii care vor sa se bucure de plaja de nisip şi de apa putin adanca. Roda este asezata pe o câmpie roditoare de la baza dealurilor plini de măslini şi înconjurata de dealuri înverzite şi văi ale Pantokratoras, cel mai înalt vârf din Corfu.

Zona este binecuvantata cu o clima perfecta, cu zile lungi si fierbinti de vara racorite de briza marii. Fiind o staţiune pentru toate vârstele, străzile din Roda şi malul mării sunt mai degraba populate de familiile care se bucura de vacanta si mai putin de cei ce isi doresc o viata de noapte activa.

Last Minute Litoral Roda

Direct Booking

Last Minute Litoral Roda Grecia vara 2021 - 2022. Peste 3 Oferte Last Minute Litoral Roda Insula Corfu cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Roda

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Roda?

Roda Beach Resort Spa, Blue Lagoon Apartments, Hotel Roda Garden Village, Hotel Pegasus, Villa Eleni sunt cele mai populare hoteluri din Roda

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Roda?

Roda Beach Resort Spa, Blue Lagoon Apartments, Hotel Roda Garden Village, Hotel Pegasus, Roda Pearl Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Roda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Roda.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Roda?

Roda Beach Resort Spa, Hotel Pegasus, Paradise Village, Semeli Hotel - Adults Only, Roda Pearl Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Roda ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Roda.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Roda?

Roda Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Roda ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Roda.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Roda?

Roda Beach Resort Spa, Hotel Roda Garden Village, Hotel Pegasus, Hotel Angela Beach, Hotel Corfu Mirabell sunt cele mai apreciate hoteluri din Roda cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Roda.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Roda?

Hotel Roda Garden Village, Hotel Coral Beach, Hotel Angela Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Roda cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Roda.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Roda?

Semeli Hotel - Adults Only, Hotel Coral Beach, Hotel Tsonas Apartments sunt hoteluri din Roda ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Roda.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Roda?

Roda Beach Resort Spa, Paradise Village, Semeli Hotel - Adults Only, Maritsas Apartments, Hotel Blue Gardens Apartments sunt hoteluri din Roda ce au acces gratuit la internet