Autocar Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului Grecia 2020
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 111.3EUR - 250.6EUR)
Hotel Atrion Highland Elatochori, Pieria Elatochori

Hotel Atrion Highland Elatochori

Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (25.05 - 31.10.2020)
 • Fara transport
Pigasos, Pieria Elatochori

Pigasos

Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Autocar (27.05 - 31.10.2020)
  • Fara transport

  Sejururi Autocar Pieria Elatochori

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Pieria Elatochori, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Pieria Elatochori. Puteti rezerva hotelul preferat din Pieria Elatochori cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Pieria Elatochori care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Pieria Elatochori constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Pieria Elatochori, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Pieria Elatochori (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!