Autocar Korinos, Katerini Riviera Olimpului Grecia 2022
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 109.2EUR - 693EUR)

Afiseaza harta
Denis Hotel And Bungalows, Korinos

Denis Hotel And Bungalows  

Korinos, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (26.03 - 31.10.2022)
  • Fara transport
Hotel Anais, Korinos

Hotel Anais    

   Scor 8.9 din 19 comentarii

Korinos, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (26.05 - 30.09.2022)
  • Fara transport

Despre KorinosPrezentare si poze Korinos

Korinos

Korinos este o statiune turistica cu cateva hoteluri, facilitati organizate de camping, restaurante si taverne. Se poate ajunge aici pe autostrada de la Paralia Katerini sau cu autobuzul, bicicleta si pe jos de la orasul Korinos.
Plaja lunga de 1200 metri si lata de 100 metri are un nisip fin si ofera sporturi de apa si activitati variate ce sunt organizate regulat in timpul verii (conventii, lecturi arheologice, nopti muzicale, etc).

Sejururi Autocar Korinos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Korinos, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Korinos. Puteti rezerva hotelul preferat din Korinos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Korinos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Korinos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Korinos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Korinos (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) 2022 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Brasov, Arad la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Peste 2 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Korinos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Korinos?

Hotel Anais sunt cele mai populare hoteluri din Korinos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Korinos?

Hotel Anais sunt cele mai apreciate hoteluri din Korinos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Korinos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Korinos?

Hotel Anais sunt cele mai apreciate hoteluri din Korinos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Korinos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Korinos?

Hotel Anais sunt cele mai apreciate hoteluri din Korinos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Korinos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Korinos?

Hotel Anais sunt cele mai apreciate hoteluri din Korinos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Korinos.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Korinos?

Hotel Anais sunt cele mai apreciate hoteluri din Korinos ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Korinos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Korinos?

Hotel Anais sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Korinos. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Korinos.