Autocar Korinos, Katerini Riviera Olimpului Grecia 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Anais, Korinos

Hotel Anais    

   Scor 8.9 din 18 comentarii

Korinos, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (04.06 - 31.10.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 11.05.2020

Despre KorinosPrezentare si poze Korinos

Korinos

Korinos este o statiune turistica cu cateva hoteluri, facilitati organizate de camping, restaurante si taverne. Se poate ajunge aici pe autostrada de la Paralia Katerini sau cu autobuzul, bicicleta si pe jos de la orasul Korinos.
Plaja lunga de 1200 metri si lata de 100 metri are un nisip fin si ofera sporturi de apa si activitati variate ce sunt organizate regulat in timpul verii (conventii, lecturi arheologice, nopti muzicale, etc).

Sejururi Autocar Korinos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Korinos, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Korinos. Puteti rezerva hotelul preferat din Korinos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Korinos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Korinos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Korinos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Korinos (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!