Autocar Insula Kefalonia Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Asteris, Skala Kefalonia

Hotel Asteris  

Skala Kefalonia, Insula Kefalonia, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (30.06 - 26.09.2022)
  • Avion (01.01 - 31.12.2022)
  • Fara transport

Despre Insula Kefalonia

Insula Kefalonia

Skala Potamia este o statiune estivala foarte populara amplasata la aproape 15 kilometri de Thassos Town şi aproximativ 32 de kilometri de Skala Prinos.

Sejururi Autocar Insula Kefalonia

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Insula Kefalonia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Insula Kefalonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Insula Kefalonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Kefalonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Insula Kefalonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Insula Kefalonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Insula Kefalonia Grecia vara 2022 cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Insula Kefalonia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Kefalonia?

Hotel Asteris sunt cele mai populare hoteluri din Insula Kefalonia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Kefalonia?

Hotel Asteris sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kefalonia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Kefalonia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Kefalonia?

Hotel Asteris sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kefalonia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Kefalonia.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insula Kefalonia?

Hotel Asteris sunt hoteluri din Insula Kefalonia ce au acces gratuit la internet