Autocar Aegina Grecia vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 123EUR - 23EUR)

Afiseaza harta
Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 2023 Insula Egina, Aegina

Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 2023 Insula Egina

Aegina, Aegina, Grecia

  • Autocar (06.11 - 10.11.2023)
   Date de plecare: 06.11
  • Avion (03.05 - 01.05.2024)
   Date de plecare: 06.11
  • Fara transport
  Pelerinaj 7 Zile Grecia Hramul Sf Nectarie - Sf Partenie, Aegina

  Pelerinaj 7 Zile Grecia Hramul Sf Nectarie - Sf Partenie

  Aegina, Aegina, Grecia

   • Autocar (04.11 - 10.11.2023)
    Date de plecare: 04.11
   Pelerinaj 8 Zile Grecia - Vasta - Sf Nectarie, Aegina

   Pelerinaj 8 Zile Grecia - Vasta - Sf Nectarie

   Aegina, Aegina, Grecia

    • Autocar (18.06 - 08.10.2023)
     Date de plecare: 18.06, 01.10
    Aktaion Beach Hotel, Aegina

    Aktaion Beach Hotel  

    Aegina, Aegina, Grecia

    • Hotel cu piscina exterioara  
    • Autocar
    • Avion (24.05 - 22.05.2024)
    • Fara transport

    Despre Aegina

    Aegina

    Aegina se află aproape în centrul Insulelor Saronic şi este cea mai apropiată insulă de Atena, la doar câţiva kilometri distanţă.

    Sejururi Autocar Aegina

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Aegina, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Aegina. Puteti rezerva hotelul preferat din Aegina cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Aegina care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Aegina constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Aegina, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Aegina Grecia 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Aegina

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Aegina?

    Aktaion Beach Hotel, Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 2023 Insula Egina sunt cele mai populare hoteluri din Aegina

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Aegina?

    Aktaion Beach Hotel, Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 2023 Insula Egina sunt cele mai apreciate hoteluri din Aegina ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Aegina.

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Aegina?

    Aktaion Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Aegina cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Aegina.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Aegina?

    Aktaion Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Aegina ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Aegina.

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Aegina?

    Aktaion Beach Hotel sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Aegina. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Aegina.

      Cititi articolele despre Aegina, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

    Weekend de iarnă pe Insula Aegina

    02.10.2019 Grecia

    La finele lunii septembrie multe insule ale Greciei devin pustii. Însă, de abia atunci ți se dezvăluie „sufletul” destinației. În sezonul rece vezi cum trăiesc adevărații localnici și frumusețea naturală goală, lipsită de aglomerația de șezlonguri și autobuze turistice