Autocar Neos Panteleimonas, Katerini Riviera Olimpului Grecia 2020
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 73.5EUR - 73.5EUR)
Chalet Castello, Neos Panteleimonas

Chalet Castello

Neos Panteleimonas, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Autocar (27.05 - 31.10.2020)
  • Fara transport
  Apartments Efrosini, Neos Panteleimonas

  Apartments Efrosini

  Neos Panteleimonas, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

   • Autocar (28.05 - 31.10.2020)
   • Fara transport
   Oceana, Neos Panteleimonas

   Oceana

   Neos Panteleimonas, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

    • Autocar (09.05 - 30.09.2020)
    • Fara transport

    Sejururi Autocar Neos Panteleimonas

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Neos Panteleimonas, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Neos Panteleimonas. Puteti rezerva hotelul preferat din Neos Panteleimonas cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Neos Panteleimonas care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Neos Panteleimonas constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Neos Panteleimonas, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Neos Panteleimonas (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!