Autocar Tesalia Grecia 2022
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 159EUR - 223EUR)
Despotiko, Portaria

Despotiko

Portaria, Tesalia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (08.08 - 03.10.2022)
 • Fara transport
Takis Studios, Punta

Takis Studios

Punta, Tesalia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (22.07 - 26.09.2022)
 • Avion
 • Fara transport
Kritsa Hotel, Portaria

Kritsa Hotel

Portaria, Tesalia, Grecia

  • Autocar (18.07 - 03.10.2022)
  • Fara transport

  Despre Tesalia

  Tesalia

  Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului.

  Sejururi Autocar Tesalia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Tesalia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Tesalia. Puteti rezerva hotelul preferat din Tesalia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Tesalia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Tesalia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Tesalia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Tesalia Grecia vara 2022 - 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Tesalia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tesalia?

  Despotiko, Kritsa Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Tesalia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tesalia?

  Despotiko sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tesalia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tesalia?

  Despotiko sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tesalia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tesalia?

  Despotiko sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tesalia.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Tesalia?

  Despotiko sunt hoteluri din Tesalia ce au acces gratuit la internet