Autocar Insulele Ciclade Grecia vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 185.5EUR - 185.5EUR)
Hotel Aera Milos, Cyclades

Hotel Aera Milos

Cyclades, Insulele Ciclade, Grecia

  • Autocar (17.05 - 27.09.2023)
  • Avion (27.04 - 25.04.2024)
  • Fara transport

  Despre Insulele Ciclade

  Insulele Ciclade

  Andros este cea mai nordica fasie de pamant din grupul de insule grecesti Ciclade, cu o indelungata traditie navala. Peisajele sale impresionante sunt prezente pe aproape orice carte postala. Dincolo de plajele de nisip specifice evidente oricarui peisaj de la malul marii, aceasta regiune incanta si prin coastele sale stancoase, prin zonele de munte care alterneaza cu campiile fertile, prin vegetatia luxurianta si prin fluxurile abundente de apa care curg pe aici.

  Sejururi Autocar Insulele Ciclade

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Insulele Ciclade, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Insulele Ciclade. Puteti rezerva hotelul preferat din Insulele Ciclade cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insulele Ciclade care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Insulele Ciclade constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Insulele Ciclade, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Insulele Ciclade Grecia 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Insulele Ciclade

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insulele Ciclade?

  Hotel Aera Milos sunt cele mai populare hoteluri din Insulele Ciclade