Autocar Halkidiki, Halkidiki Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 239.6EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Simotel Ermis, Halkidiki

Simotel Ermis

   Scor 7.3 din 1 comentarii

Halkidiki, Halkidiki, Grecia

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Autocar (17.07 - 01.10.2021)
 • Fara transport
Hotel Country Inn Kalithea, Halkidiki

Hotel Country Inn Kalithea

Halkidiki, Halkidiki, Grecia

  • Autocar (19.06 - 03.10.2020)
  • Fara transport
  Lesse Hotel Hanioti, Halkidiki

  Lesse Hotel Hanioti

  Halkidiki, Halkidiki, Grecia

   • Autocar (26.06 - 03.10.2020)
   • Fara transport
   Grecia De Nord 2020 13 Oct 01 Nov , Halkidiki

   Grecia De Nord 2020 13 Oct 01 Nov

   Halkidiki, Halkidiki, Grecia

    • Autocar (13.10 - 06.11.2020)
     Date de plecare: 01.11

    Despre HalkidikiPrezentare si poze Halkidiki

    Halkidiki

    Halkidiki se afla in nordul Greciei, in Macedonia , si este compusa din 3 brate - Kassandra, Sithonia si Muntele Athos.

    Are o linie de coasta ce se intinde pe o distanta de 522 km, ale carei plaje variaza atit ca forme cit si ca dimensiuni, de la plaje lungi cu nisip fin, la plaje mici, la golfuri pitoresti, porturi mici, sate traditionale pescaresti. 46 dintre aceste plaje au primit distinctia „Blue Flag”.

    Cea mai frumoasa zona din nordul Greciei, aceasta peninsula si-a pastrat dintotdeauna acelasi farmec. Padurile, plajele cu nisipul fin, golfuletele ascunse, orasele istorice si satucurile pitoresti fac deliciul turistilor.

    Sejururi Autocar Halkidiki

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Halkidiki, Halkidiki, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Halkidiki. Puteti rezerva hotelul preferat din Halkidiki cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Halkidiki care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Halkidiki constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Halkidiki, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Halkidiki (Halkidiki, Grecia) vara 2021 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 48 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Halkidiki

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Halkidiki?

    Simotel Ermis, GRECIA DE NORD 2020 13 oct 01 nov , Lesse Hotel Hanioti, Hotel Country Inn Kalithea sunt cele mai populare hoteluri din Halkidiki

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Halkidiki?

    Lesse Hotel Hanioti sunt cele mai apreciate hoteluri din Halkidiki ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Halkidiki.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Halkidiki?

    Simotel Ermis, Lesse Hotel Hanioti sunt cele mai apreciate hoteluri din Halkidiki ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Halkidiki.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Halkidiki?

    Simotel Ermis, Lesse Hotel Hanioti sunt hoteluri din Halkidiki ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Halkidiki?

    Simotel Ermis sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Halkidiki. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Halkidiki.