Autocar Sarti Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Sartivista Apartments, Sithonia Sarti

Sartivista Apartments

Sithonia Sarti, Halkidiki, Grecia

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Autocar (13.10 - 22.09.2020)
  • Fara transport

Despre Sithonia SartiPrezentare si poze Sithonia Sarti

Sithonia Sarti

Cei care sunt in cautarea unei destinatii de vacanta pe malurile Marii Egee, ce imbina armonios marea, muntele, panoramele extraordinare si tarifele rezonabile, ar trebui sa arunce o privire spre statiunea Sarti, situata pe bratul Sithonia.
Sarti este o statiune cocheta, renumita pentru frumusetea peisajelor sale si calitatea serviciilor turistice puse la dispozitia oaspetilor sai. Situata in zona estica a bratului Sithonia, Sarti se afla la o distanta de doar 140 km de al doilea cel mai mare oras al Greciei, Salonic.

Sejururi Autocar Sarti Sithonia

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Sarti Sithonia, Halkidiki, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Sarti Sithonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Sarti Sithonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Sarti Sithonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Sarti Sithonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Sarti Sithonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Sarti Sithonia (Halkidiki, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Ploiesti, Brasov, Buzau, Pitesti, Focsani, Campina, Sinaia la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!