Autocar Loutra Ag.Paraskevi Kassandra, Halkidiki Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 111.3EUR - 273.7EUR)

Afiseaza harta
Karnagio Apartments, Kassandra Loutra Ag.Paraskevi

Karnagio Apartments

Kassandra Loutra Ag.Paraskevi, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (20.10 - 22.09.2020)
  • Fara transport
Hotel Artemis Plaza, Kassandra Loutra Ag.Paraskevi

Hotel Artemis Plaza

Kassandra Loutra Ag.Paraskevi, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (20.10 - 22.09.2020)
  • Fara transport
Elissavet Studios, Kassandra Loutra Ag.Paraskevi

Elissavet Studios

   Scor 8.9 din 4 comentarii

Kassandra Loutra Ag.Paraskevi, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (20.10 - 22.09.2020)
  • Fara transport

Despre Kassandra Loutra Ag.ParaskeviPrezentare si poze Kassandra Loutra Ag.Paraskevi

Kassandra Loutra Ag.Paraskevi

Agia Paraskevi (Grecia: Αγία Παρασκευή, IPA: [aʝia Paraskevi]) este un sat situat în sud-est a peninsulei Kassandra, în Chalkidiki nordul Greciei.

Sejururi Autocar Loutra Ag.Paraskevi Kassandra

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Loutra Ag.Paraskevi Kassandra, Halkidiki, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Loutra Ag.Paraskevi Kassandra. Puteti rezerva hotelul preferat din Loutra Ag.Paraskevi Kassandra cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Loutra Ag.Paraskevi Kassandra care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Loutra Ag.Paraskevi Kassandra constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Loutra Ag.Paraskevi Kassandra, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Loutra Ag.Paraskevi Kassandra (Halkidiki, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Ploiesti, Brasov, Buzau, Focsani, Campina, Sinaia, Roman la cele mai mici preturi cu discount pana la 25%. Peste 3 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!