Last Minute Litoral Kefalos, Kos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 94.3EUR - 94.3EUR)
Hotel Ikos Aria, Kefalos

Hotel Ikos Aria  

Kefalos, Kos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre KefalosPrezentare si poze Kefalos

Kefalos

Kefalos este la 40 km sud-vest de orașul Kos și este un sat frumos construit pe un deal de la marginea de vest a insulei. Prin antichitate a fost prima capitala a insulei iar astazi numara aprox. 2.500 de rezidenți permanenți. Casele de aici sunt construite atât de aproape unul de altul că străzile înguste create evidențiaza elemente arhitecturale traditionale din cele mai multe insule grecesti, ce va invita să faceti un tur în istoria și viața locului. Una dintre cele mai interesante cladiri este casa traditionala, un muzeu popular, care include o reprezentare de vieții agricole a satelor de atunci și lângă ea finalizeaza peisajul o moară de vânt tradițională. Imaginea orașului vechi este completat de ruinele castelului vechi, chiar lângă satul principal.

Last Minute Litoral Kefalos

Direct Booking

Last Minute Litoral Kefalos Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Kefalos Kos cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kefalos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kefalos?

Hotel Kordistos, Hotel Athinoula, Manolis Studios, Zeus, Kontessa Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Kefalos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kefalos?

Hotel Kordistos, Pantheon, Sacallis Inn Beach Hotel, Kontessa Apartments, Hotel Athinoula sunt cele mai apreciate hoteluri din Kefalos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kefalos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kefalos?

Pantheon, Manolis Studios, Archodia Studios, Chrysoula Hotel, Hotel Ikos Aria sunt cele mai apreciate hoteluri din Kefalos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kefalos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kefalos?

Hotel Ikos Aria sunt cele mai apreciate hoteluri din Kefalos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kefalos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kefalos?

Chrysoula Hotel, Hotel Ikos Aria sunt cele mai apreciate hoteluri din Kefalos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kefalos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kefalos?

Hotel Kordistos, Sacallis Inn Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kefalos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kefalos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kefalos?

Studios sunt hoteluri din Kefalos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kefalos.