Last Minute Litoral Agios Fokas, Kos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 298.7EUR - 298.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Michelangelo Resort Spa, Agios Fokas

Hotel Michelangelo Resort Spa  

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Agios Fokas, Kos, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre Agios FokasPrezentare si poze Agios Fokas

Agios Fokas

Agios Fokas este o plajă pitorească situata la 8 km sud de orașul Kos și la 2 km de băile termale din Thermes. Cea mai mare parte a plajei este acoperită cu nisip negru și pietricele, iar cealalta parte constă în principal din nisip. Localnicii au reușit să organizeze plaja destul de bine cu umbrele, terasă la soare și alte facilități. De obicei, aceasta este mai puțin aglomerata decât alte plaje din Kos. Partea stanga a plajei este folosita de nudisti. Agios Fokas are o vedere excelenta la Marea Egee, în special în timpul după-amiazei și în timpul nopții. Există multe taverne care servesc delicatese bune și preparate din bucătăria grecească. Este accesibila cu mașina sau cu taxiul și există autobuze care rulează frecvent din orașul Kos.

Last Minute Litoral Agios Fokas

Direct Booking

Last Minute Litoral Agios Fokas Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Agios Fokas Kos cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Agios Fokas

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Agios Fokas?

Anthea Boutique Hotel Spa, Hotel Michelangelo Resort Spa, Hotel Dimitra Beach And Suites, Stonehouse Villas, Dimitra Beach Hotel Suites sunt cele mai populare hoteluri din Agios Fokas

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Agios Fokas?

Anthea Boutique Hotel Spa, Hotel Michelangelo Resort Spa, Hotel Dimitra Beach And Suites, Dimitra Beach Hotel Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Fokas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Agios Fokas.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Agios Fokas?

Hotel Michelangelo Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Fokas cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Agios Fokas.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Agios Fokas?

Dimitra Beach Hotel Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Fokas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Agios Fokas.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Agios Fokas?

Hotel Michelangelo Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Fokas ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Agios Fokas.