Autocar Epirus Grecia 2023
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 98.8EUR - 192EUR)

Afiseaza harta
Ioannina Metsovo Si Parga 2023 Ioannina, Ioannina

Ioannina Metsovo Si Parga 2023 Ioannina

Ioannina, Epirus, Grecia

  • Autocar (11.06 - 10.09.2023)
   Date de plecare: 11.06, 03.09
  • Avion (25.04 - 23.04.2024)
   Date de plecare: 11.06, 03.09
  • Fara transport
  Circuit Grecia Epir Autocar 2023, Ioannina

  Circuit Grecia Epir Autocar 2023

  Ioannina, Epirus, Grecia

   • Autocar (20.09 - 29.09.2023)
    Date de plecare: 20.09

   Despre Epirus

   Epirus

   Ioannina este capitala regiunii Epirus în Grecia, cu o populație de 100.000 de locuitori, la o altitudine de 600 m peste nivelul mării. Este capitala unei prefecturi a Greciei cu același nume. Orașul este situat pe partea de vest a lacului Pamvotis.

   Sejururi Autocar Epirus

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Epirus, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Epirus. Puteti rezerva hotelul preferat din Epirus cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Epirus care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Epirus constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Epirus, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Epirus Grecia vara 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Epirus

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Epirus?

   Ioannina Metsovo Si Parga 2023 Ioannina sunt cele mai populare hoteluri din Epirus