Oferte cazare Ftelia Mykonos, Mykonos Grecia vara 2022
(8 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Hotel Ftelia Beach Ex, Ftelia Mykonos

Hotel Ftelia Beach Ex

Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

  • Fara transport
  Mykonos Ark Villas, Ftelia Mykonos

  Mykonos Ark Villas

  Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

   • Fara transport
   Villa Juliet, Ftelia Mykonos

   Villa Juliet

   Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

    • Fara transport
    Zen Art Villa, Ftelia Mykonos

    Zen Art Villa

    Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

     • Fara transport

     Despre Ftelia MykonosPrezentare si poze Ftelia Mykonos

     Ftelia Mykonos

     Ftelia Beach este cea mai mare dintre toate plajele nedezvoltate din Mykonos. Aceasta plaja salbatica, la nord este una dintre favorite de surferi. Chiar ca un non-participant, puteți petrece ceva timp cu ochii la spectacolul de surferi care zboară peste mare. Când bate vântul din sud, aceasta este plaja la care trebuie sa veniti.

     Oferte Ftelia Mykonos

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Ftelia Mykonos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera din Ftelia Mykonos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Ftelia Mykonos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Ftelia Mykonos, Early Booking Ftelia Mykonos, Last Minute Ftelia Mykonos, Programe si Oferte Speciale Ftelia Mykonos.

     Ftelia Mykonos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Ftelia Mykonos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Ftelia Mykonos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Ftelia Mykonos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Ftelia Mykonos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Ftelia Mykonos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Ftelia Mykonos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Ftelia Mykonos unde pot gasi liniste si destindere.

     Oferte cazare Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia vara 2022 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Ftelia Mykonos

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ftelia Mykonos?

     Hotel Ftelia Beach Ex, Sun Of Mykonos Studios, Zen Art Villa, Aviola Mykonos Villa Ftelia, Mykonos Ark Villas sunt cele mai populare hoteluri din Ftelia Mykonos

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ftelia Mykonos?

     MYKONOS DREAM VILLAS AND SUITES, Terra Maltese Natural Retreat Mykonos sunt cele mai apreciate hoteluri din Ftelia Mykonos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ftelia Mykonos.