Oferte cazare Ftelia Mykonos, Mykonos Grecia vara 2021
(10 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Anamar Boutique Hotel, Ftelia Mykonos

Anamar Boutique Hotel

Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

  • Fara transport
  Hotel Ftelia Bay Boutique, Ftelia Mykonos

  Hotel Ftelia Bay Boutique

  Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

   • Avion (01.01 - 31.12.2021)
   • Fara transport
   Mykonos Ark Villas, Ftelia Mykonos

   Mykonos Ark Villas

   Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

    • Fara transport
    Hotel Ftelia Beach Ex, Ftelia Mykonos

    Hotel Ftelia Beach Ex

    Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

     • Fara transport
     Albatros Club Mykonos, Ftelia Mykonos

     Albatros Club Mykonos

     Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

      • Fara transport
      Villa Juliet, Ftelia Mykonos

      Villa Juliet

      Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

       • Fara transport
       Zen Art Villa, Ftelia Mykonos

       Zen Art Villa

       Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia

        • Fara transport

        Despre Ftelia MykonosPrezentare si poze Ftelia Mykonos

        Ftelia Mykonos

        Ftelia Beach este cea mai mare dintre toate plajele nedezvoltate din Mykonos. Aceasta plaja salbatica, la nord este una dintre favorite de surferi. Chiar ca un non-participant, puteți petrece ceva timp cu ochii la spectacolul de surferi care zboară peste mare. Când bate vântul din sud, aceasta este plaja la care trebuie sa veniti.

        Oferte Ftelia Mykonos

        Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Ftelia Mykonos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

        Oferta hoteliera din Ftelia Mykonos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Ftelia Mykonos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Ftelia Mykonos, Early Booking Ftelia Mykonos, Last Minute Ftelia Mykonos, Programe si Oferte Speciale Ftelia Mykonos.

        Ftelia Mykonos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Ftelia Mykonos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Ftelia Mykonos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Ftelia Mykonos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Ftelia Mykonos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

        Hotelurile din Ftelia Mykonos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Ftelia Mykonos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Ftelia Mykonos unde pot gasi liniste si destindere.

        Oferte cazare Ftelia Mykonos, Mykonos, Grecia vara 2021 - Alege din 10 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Intrebari frecvente despre Ftelia Mykonos

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ftelia Mykonos?

        Mykonos Ark Villas, Villa Juliet, MYKONOS DREAM VILLAS AND SUITES, ALBATROS CLUB MYKONOS, Anamar Boutique Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Ftelia Mykonos

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ftelia Mykonos?

        Anamar Boutique Hotel, MYKONOS DREAM VILLAS AND SUITES, Terra Maltese Natural Retreat Mykonos, Hotel Ftelia Bay Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Ftelia Mykonos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ftelia Mykonos.

        Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ftelia Mykonos?

        Anamar Boutique Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Ftelia Mykonos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ftelia Mykonos.