Oferte cazare Glastros, Mykonos Grecia vara 2021
(12 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Hotel Skios, Glastros

Hotel Skios

Glastros, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Giannoulaki Village, Glastros

Hotel Giannoulaki Village

Glastros, Mykonos, Grecia

 • Hotel de lux  
 • Avion (28.07 - 22.09.2021)
 • Fara transport
Anna-Maria Mykonos Hotel, Glastros

Anna-Maria Mykonos Hotel

Glastros, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Portes Suites Villas Mykonos, Glastros

Portes Suites Villas Mykonos

Glastros, Mykonos, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (14.07 - 22.09.2021)
 • Fara transport
Anna Maria, Glastros

Anna Maria

Glastros, Mykonos, Grecia

  • Fara transport
  Marianna, Glastros

  Marianna  

  Glastros, Mykonos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport
  Jason, Glastros

  Jason

  Glastros, Mykonos, Grecia

   • Fara transport

   Despre GlastrosPrezentare si poze Glastros

   Glastros

   Glastros nu este de fapt un sat, ci o suburbie a orașului Mykonos. Situat la aproximativ 1,5 km sud de orașul Mykonos, Glastros este foarte aproape de aeroport. El are o mulțime de case de vacanta si multe hoteluri. Poziția sa este foarte adecvată, pentru că se află pe drumul spre partea de sud a insulei Mykonos, unde sunt toate plajele populare și, de asemenea, la o distanta de mers pe jos de la orașul Mykonos. Conexiune de autobuz este foarte frecvent.

   Oferte Glastros

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Glastros, Mykonos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Glastros incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Glastros este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Glastros sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Glastros, Early Booking Glastros, Last Minute Glastros, Programe si Oferte Speciale Glastros.

   Glastros este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Glastros. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Glastros cu servicii minime pana la resorturi de lux din Glastros cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Glastros cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Glastros dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Glastros pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Glastros unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Glastros, Mykonos, Grecia vara 2021 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Glastros

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Glastros?

   Hotel Skios, Hotel Giannoulaki Village, Anna-Maria Mykonos Hotel, Portes Suites Villas Mykonos, Anna Maria sunt cele mai populare hoteluri din Glastros

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Glastros?

   Hotel Giannoulaki Village, Portes Suites Villas Mykonos, Anna Maria, Giannoulaki Hotel, Marianna sunt cele mai apreciate hoteluri din Glastros ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Glastros.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Glastros?

   Anna-Maria Mykonos Hotel, Hotel Giannoulaki Village, Hotel Marianna Mykonos, Aether Boutique Stay sunt cele mai apreciate hoteluri din Glastros ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Glastros.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Glastros?

   Anna-Maria Mykonos Hotel, Portes Suites Villas Mykonos sunt hoteluri din Glastros ce au acces gratuit la internet