Oferte cazare Choulakia Beach, Mykonos Grecia vara 2020
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Choulakia BeachPrezentare si poze Choulakia Beach

Choulakia Beach

Pietrele de prundis sunt o trăsătură caracteristică a acestei plaje cunoscuta sub numele de Houlakia. Această plajă frumoasă este situata la 4 km nord de orașul Mykonos și este împărțita în două părți. Partea stanga are un mic golf și un loc cu nisip mic. Partea dreapta este plin de pietricele mari. Locul oferă un apus de soare extraordinar și peisaj minunat, datorită acestui fenomen natural. Este o zonă protejată, prin urmare, nu se recomandă pentru înot cu excepția unui golf mic din spatele țărmului stâncos, dar puteți vizita, de asemenea, plaja pentru a admira frumusetea acestei locatii idilice și casele construite pe malul mării, în ciuda vânturile puternice. Plaja Houlakia este accesibila cu masina sau motocicleta unde există o mică zonă de parcare.

Oferte Choulakia Beach

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Choulakia Beach, Mykonos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Choulakia Beach incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Choulakia Beach este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Choulakia Beach sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Choulakia Beach, Early Booking Choulakia Beach, Last Minute Choulakia Beach, Programe si Oferte Speciale Choulakia Beach.

Choulakia Beach este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Choulakia Beach. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Choulakia Beach cu servicii minime pana la resorturi de lux din Choulakia Beach cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Choulakia Beach cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Choulakia Beach dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Choulakia Beach pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Choulakia Beach unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Choulakia Beach, Mykonos, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro