Oferte Cazare Preveza Grecia vara 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Preveza

Preveza

Preveza este un oraş în zona Epirus, in nord-vestul Grecei, situat la baza Golfului Ambracian. Este capitala a unităţii periferice ale Preveza, care face parte din periferia Epirus. Un tunel submarin, finalizat în 2002, care se desfasoara între Preveza şi Actium, conectează oraşul Preveza la vestul regiunii Acarnania din zona Etolia-Acarnania. Ruinele orasului antic Nicopole se gasesc la 7 km nord de oraş. În interiorul municipalitatii Preveza sunt ruinele a cinci oraşe antice sau cetăţi: Nicopole, Berenike, Cassope, Elatria şi Trikastron.

În prezent Preveza este un port comercial şi centru turistic, beneficiind de apropierea sa de Aeroportul Naţional Aktion şi de insula din apropiere Lefkada, o destinaţie turistică majoră.

Intrebari frecvente despre Preveza

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Preveza?

Hotel Ionian Theoxenia, Hotel Dimitra, Hotel Kanali Beach, Preveza Beach, Poseidon Beach sunt cele mai populare hoteluri din Preveza

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Preveza?

Hotel Dimitra, Hotel Kanali Beach, Preveza Beach, Poseidon Beach, Hotel Myrto sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Preveza?

Preveza Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Preveza?

Hotel Ionian Theoxenia, Hotel Dimitra, Korali House, Hotel Myrto, Hotel Sesa Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Preveza.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Preveza?

Hotel Dimitra, Hotel Kanali Beach, Preveza Beach, Poseidon Beach, Palmina Mare Villa Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Preveza.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Preveza?

Hotel Dimitra, Preveza Beach, Poseidon Beach, Korali House, Hotel Sesa Boutique sunt hoteluri din Preveza ce au acces gratuit la internet