Oferte cazare Elia Nikiti, Halkidiki Grecia vara 2022
(18 oferte, 185.5EUR - 1000EUR)
Royal Myconian Resort, Elia Nikiti

Royal Myconian Resort

Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

  • Avion (17.07 - 25.09.2021)
  • Fara transport
  Utopia Mykonos, Elia Nikiti

  Utopia Mykonos

  Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

   • Fara transport
   Arte Mare Luxury Suites Spa, Elia Nikiti

   Arte Mare Luxury Suites Spa  

   Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

   • Hotel pe plaja  
   • Fara transport
   Elia, Elia Nikiti

   Elia

   Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

    • Fara transport
    Casa Dodo, Elia Nikiti

    Casa Dodo

    Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

     • Fara transport
     Elia House, Elia Nikiti

     Elia House

     Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

      • Fara transport
      Mykonian Dianthus, Elia Nikiti

      Mykonian Dianthus

      Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

       • Fara transport
       Villa Alice, Elia Nikiti

       Villa Alice

       Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia

        • Fara transport

        Oferte Elia Nikiti

        Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Elia Nikiti incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

        Oferta hoteliera din Elia Nikiti este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Elia Nikiti sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Elia Nikiti, Early Booking Elia Nikiti, Last Minute Elia Nikiti, Programe si Oferte Speciale Elia Nikiti.

        Elia Nikiti este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Elia Nikiti. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Elia Nikiti cu servicii minime pana la resorturi de lux din Elia Nikiti cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Elia Nikiti cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

        Hotelurile din Elia Nikiti dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Elia Nikiti pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Elia Nikiti unde pot gasi liniste si destindere.

        Oferte cazare Elia Nikiti, Halkidiki, Grecia vara 2022 - Alege din 18 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Intrebari frecvente despre Elia Nikiti

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Elia Nikiti?

        Myconian Villa Collection, Myconian Avaton Resort, Myconian Villa Collection Preferred Hotels And Resorts, Utopia Mykonos, Royal Myconian Resort sunt cele mai populare hoteluri din Elia Nikiti

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Elia Nikiti?

        Myconian Avaton Resort, Myconian Villa Collection, Myconian Villa Collection Preferred Hotels And Resorts, Arte Mare Luxury Suites Spa, Villa Alice sunt cele mai apreciate hoteluri din Elia Nikiti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Elia Nikiti.

        Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Elia Nikiti?

        Arte Mare Luxury Suites Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Elia Nikiti cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Elia Nikiti.