Sejururi Autocar Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Platesti 1 merg 2×Transport: autocar× (1 oferte, 92.6EUR - 92.6EUR)

Afiseaza harta
Dionysos Studios Apartments , Nidri

Dionysos Studios Apartments   

Nidri, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Autocar (25.07 - 03.10.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.07.2021

Despre Insula Lefkada

Insula Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Sejur Autocar Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Lefkada care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Platesti 1 Merg 2 Insula Lefkada Grecia 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Platesti 1 Merg 2 Lefkada - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Insula Lefkada

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Lefkada?

Dionysos Studios Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Insula Lefkada

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Lefkada?

Dionysos Studios Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lefkada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Lefkada.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Lefkada?

Dionysos Studios Apartments sunt hoteluri din Insula Lefkada ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Lefkada.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insula Lefkada?

Dionysos Studios Apartments sunt hoteluri din Insula Lefkada ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Insula Lefkada?

Dionysos Studios Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Insula Lefkada. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Insula Lefkada.

  Cititi articolele despre Insula Lefkada, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

Lefkada - Topul plajelor si al atractiilor turistice

05.12.2016 Grecia

Gasesti aici recomandari pentru cele mai frumoase atractii si statiuni ale insulei, topul plajelor, al cluburilor si barurilor. Poti alege intre diverse excursii optionale: Excursie in orasul Lefkada, White Party, Excursie Gliki si Parga, Excursie cu vaporul in jurul insulei Lefkada

Turul insulei Lefkada intr-o zi

17.02.2015 Grecia

Dacă sunteți în vacanță pe inusla Lefkada cu transport propriu, insula grecească pe care se poate ajunge cel mai ușor cu automobilul personal, o idee excelentă de dinamizare a experienței de relaxare pe plaje superbe ale insulei este de a rezerva o zi unei excursii de tip road-trip pe suprafața acesteia.

Insula Lefkada - prezentare

17.02.2015 Grecia

Insula Lefkada se întinde pe o lungime de aproximativ 35 km și pe o lățime de circa 5 km, accesul pe insulă cu automobilul făcându-se printr-un pod mobil. Capitala insulei poartă același nume și concentrează 11.000 din cele 23.000 de locuitori câți numără insula, este situată imediat după intrare pe insulă (nu mai mult de 1 km).

Cele mai frumoase plaje din Lefkada

17.02.2015 Grecia

Dacă vă îndreptați atenția spre destinația de vacanță Lefkada, cu siguranță sunteți în căutarea unui sejur de relaxare și încântare la plajă. În acest caz, trebuie să știți că cele mai frumoase plaje ale insulei sunt cele din vest. Aici se întâlnesc și plajele Vasiliki și Agios Ioanis, aflate în top 3 plaje de surfing din Europa, datorită condițiilor propice practicării acestui sport, atât din punct de vedere al dotărilor naturale, cât și datorită faciliăților cu care sunt prevăzut pentru a ușura activitatea practicanților, atât amatori, cât și profesioniști.