Autocar Petriti, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre PetritiPrezentare si poze Petriti

Petriti

Fermecătorul sat Petriti este idilic situat pe coasta de est a insulei Corfu. Aproape de Petriti sunt satele Lefkimi și Boukari, ambele foarte prietenoase turistic. În cele mai vechi timpuri acest sat a fost popular numit Egrypos. Cuvântul Egrypos este derivat din cuvântul grecesc Evrous care înseamnă literalmente un râu bun. Astăzi, satul Petriti este slab populat, cu doar 700 de locuitori permanenți, cei mai multi dintre ei fiind angajati în activități de pescuit.

Sejururi Autocar Petriti

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Petriti, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Petriti. Puteti rezerva hotelul preferat din Petriti cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Petriti care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Petriti constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Petriti, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Petriti (Insula Corfu, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Petriti

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Petriti?

sunt cele mai populare hoteluri din Petriti