Oferte cazare Nikiana, Insula Lefkada Grecia vara 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre NikianaPrezentare si poze Nikiana

Nikiana

Satul Nikiana este situat la aproximativ 10 km sud de orasul Lefkafa, pe coasta de est a insulei. Există o selectie de hoteluri si studiouri de închiriat. Dispune de un mic port și este locatia este foarte buna, dacă aveți de gând sa explorati insula.
Plaja este de nisip amestecat cu pietricele. Există câteva cafenele, taverne și supermarket-uri.

Oferte Nikiana

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Nikiana, Insula Lefkada, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Nikiana incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Nikiana este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Nikiana sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Nikiana, Early Booking Nikiana, Last Minute Nikiana, Programe si Oferte Speciale Nikiana.

Nikiana este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Nikiana. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Nikiana cu servicii minime pana la resorturi de lux din Nikiana cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Nikiana cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Nikiana dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Nikiana pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Nikiana unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Nikiana, Insula Lefkada, Grecia vara 2023 - Alege din 64 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 20% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Nikiana

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nikiana?

sunt cele mai populare hoteluri din Nikiana