Oferte cazare Mikros Gialos, Insula Lefkada Grecia vara 2020
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel San Nicolas, Mikros Gialos

Hotel San Nicolas

Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (01.07 - 30.09.2019)
  • Fara transport
Hotel Poros Beach, Mikros Gialos

Hotel Poros Beach

Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Mikros GialosPrezentare si poze Mikros Gialos

Mikros Gialos

Plaja Poros Mikros Gialos este una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula Lefkada, situata la 30 km sud de capitala, în apropiere de satul Poros. Plaja de nisip lungă este inconjurata cu ape cristaline si are șezlonguri, umbrele, taverne și snack baruri.

Oferte Mikros Gialos

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Mikros Gialos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Mikros Gialos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Mikros Gialos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Mikros Gialos, Early Booking Mikros Gialos, Last Minute Mikros Gialos, Programe si Oferte Speciale Mikros Gialos.

Mikros Gialos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Mikros Gialos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Mikros Gialos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Mikros Gialos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Mikros Gialos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Mikros Gialos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Mikros Gialos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Mikros Gialos unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro