Oferte cazare Geni, Insula Lefkada Grecia vara 2022
(4 oferte, 122.5EUR - 185.5EUR)
Ilios Club Hotel Villas, Geni

Ilios Club Hotel Villas

Geni, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (28.06 - 27.06.2023)
 • Fara transport
Hotel Stella Apartments, Geni

Hotel Stella Apartments  

Geni, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Hotel Villa Evgenia, Geni

Hotel Villa Evgenia

Geni, Insula Lefkada, Grecia

  • Avion (29.06 - 28.06.2023)
  • Fara transport
  Villa Evgenia, Geni

  Villa Evgenia

  Geni, Insula Lefkada, Grecia

   • Avion (29.06 - 28.06.2023)
   • Fara transport

   Oferte Geni

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Geni, Insula Lefkada, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Geni incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Geni este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Geni sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Geni, Early Booking Geni, Last Minute Geni, Programe si Oferte Speciale Geni.

   Geni este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Geni. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Geni cu servicii minime pana la resorturi de lux din Geni cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Geni cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Geni dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Geni pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Geni unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Geni, Insula Lefkada, Grecia vara 2022 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 5% si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Geni

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Geni?

   Ilios Club Hotel Villas, Hotel Stella Apartments, Hotel Villa Evgenia, Villa Evgenia sunt cele mai populare hoteluri din Geni

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Geni?

   Hotel Stella Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Geni ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Geni.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Geni?

   Hotel Stella Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Geni ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Geni.

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Geni?

   Hotel Stella Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Geni cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Geni.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Geni?

   Hotel Stella Apartments sunt hoteluri din Geni ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Geni.

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Geni?

   Hotel Stella Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Geni. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Geni.