Sejururi Autocar Litoral Salonic Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (1 oferte, 157.7EUR - 157.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Pella, Thessaloniki

Hotel Pella

Scor 5.5 din 2 comentarii

Thessaloniki, Salonic, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (19.06 - 31.10.2022)
  • Avion (19.06 - 18.06.2023)
  • Fara transport

Despre Salonic

Salonic

Salonicul este capitala districtului Macedonia si este cel de-al doilea oras ca marime din Grecia. Mai este denumit si Mireasa lui Thermaikos sau orasul Sfantului Dumitru. A fost construit in jurul golfului Thermaikos si este inconjurat de dealurile Hortiatis. Orasul este plin de monumente din perioada romana, crestina sau bizantina. Cel mai faimos monument al orasului este Turnul Alb Venetian.

Sejur Autocar Litoral Salonic

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Salonic, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Salonic. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Salonic cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Salonic care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Litoral Salonic constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Salonic, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Salonic Grecia vara 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Salonic - Peste 786 oferte cu discount pana la 10% cu plecari din Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Giurgiu. Rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Salonic

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Salonic?

Hotel Pella sunt cele mai populare hoteluri din Salonic

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Salonic?

Hotel Pella sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Salonic.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Salonic?

Hotel Pella sunt hoteluri din Salonic ce au acces gratuit la internet