Sejururi Autocar Litoral Insulele Ciclade Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 264.6EUR - 1000EUR)
Aera Milos Hotel, Cyclades

Aera Milos Hotel  

Cyclades, Insulele Ciclade, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (17.05 - 27.09.2024)
 • Avion (13.04 - 12.04.2025)
 • Fara transport
Hotel Zest Thassos Luxury Retreat, Chryssi akti

Hotel Zest Thassos Luxury Retreat

Chryssi akti, Insulele Ciclade, Grecia

  • Autocar (15.05 - 25.09.2024)
  • Avion (07.03 - 06.03.2025)
  • Fara transport

  Despre Insulele Ciclade

  Insulele Ciclade

  Andros este cea mai nordica fasie de pamant din grupul de insule grecesti Ciclade, cu o indelungata traditie navala. Peisajele sale impresionante sunt prezente pe aproape orice carte postala. Dincolo de plajele de nisip specifice evidente oricarui peisaj de la malul marii, aceasta regiune incanta si prin coastele sale stancoase, prin zonele de munte care alterneaza cu campiile fertile, prin vegetatia luxurianta si prin fluxurile abundente de apa care curg pe aici.

  Sejur Autocar Litoral Insulele Ciclade

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Insulele Ciclade, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Insulele Ciclade. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Insulele Ciclade cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insulele Ciclade care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Litoral Insulele Ciclade constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Litoral Insulele Ciclade, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Litoral Insulele Ciclade Grecia vara 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Ciclade - Peste 2 oferte cu discount pana la 10% cu plecari din Bucuresti. Rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Insulele Ciclade

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insulele Ciclade?

  Aera Milos Hotel, Hotel Zest Thassos Luxury Retreat sunt cele mai populare hoteluri din Insulele Ciclade

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insulele Ciclade?

  Aera Milos Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele Ciclade ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insulele Ciclade.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insulele Ciclade?

  Aera Milos Hotel sunt hoteluri din Insulele Ciclade ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insulele Ciclade?

  Aera Milos Hotel sunt hoteluri din Insulele Ciclade ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insulele Ciclade.