Sejururi Autocar Litoral Mykonos Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (8 oferte, 276.5EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Luxurious Villa Ostria, Elia Beach

Luxurious Villa Ostria

Elia Beach, Mykonos, Grecia

  • Autocar (12.05 - 29.09.2024)
  • Avion (09.12 - 07.12.2024)
  • Fara transport
  Elia House, Elia Beach

  Elia House

  Elia Beach, Mykonos, Grecia

   • Autocar
   • Avion (27.02 - 25.02.2025)
   • Fara transport
   Mykonian Dianthus, Elia Beach

   Mykonian Dianthus

   Elia Beach, Mykonos, Grecia

    • Autocar
    • Avion (27.02 - 25.02.2025)
    • Fara transport
    Myconian Imperial Resort, Elia Beach

    Myconian Imperial Resort

    Elia Beach, Mykonos, Grecia

     • Autocar
     • Fara transport

     Despre Mykonos

     Mykonos

     Insula Myconos este una din destinatiile scumpe ale Greciei. Mykonos este foarte des comparata cu Insula Ibiza, datorita atmosferei speciale si a distractiei nocturne si nu in ultimul rand datorita comunitatilor de gay care o prefera ca destinatie de vacanta.Mykonos sau Chora este principala asezare de pe insula Mykonos si este un sat incantator, cu case albe si nenumarate biserici si mori de vant.

     Sejur Autocar Litoral Mykonos

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Mykonos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Mykonos. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Mykonos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Mykonos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Litoral Mykonos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta Litoral Mykonos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejur Autocar Litoral Mykonos Grecia vara 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Mykonos - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Mykonos

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mykonos?

     Myconian Imperial Resort, Virginia Hotel, Casa Bloo, Mykonian Dianthus, Luxurious Villa Ostria sunt cele mai populare hoteluri din Mykonos

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mykonos?

     Myconian Imperial Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mykonos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mykonos.