Sejururi Autocar Litoral Aegina Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 448EUR - 259EUR)

Afiseaza harta
Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 7 Zile Autocar 2024 Egina, Aegina

Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 7 Zile Autocar 2024 Egina

Aegina, Aegina, Grecia

  • Autocar (06.11 - 11.11.2024)
   Date de plecare: 06.11
  • Avion (21.01 - 19.01.2025)
   Date de plecare: 06.11
  • Fara transport
  Aktaion Beach Hotel, Aegina

  Aktaion Beach Hotel  

  Aegina, Aegina, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar
  • Avion (03.01 - 01.01.2025)
  • Fara transport

  Despre Aegina

  Aegina

  Aegina se află aproape în centrul Insulelor Saronic şi este cea mai apropiată insulă de Atena, la doar câţiva kilometri distanţă.

  Sejur Autocar Litoral Aegina

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Aegina, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Aegina. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Aegina cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Aegina care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Litoral Aegina constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Litoral Aegina, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Litoral Aegina Grecia vara 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Aegina - Peste 2 oferte cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov. Rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Aegina

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Aegina?

  Aktaion Beach Hotel, Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 7 Zile Autocar 2024 Egina sunt cele mai populare hoteluri din Aegina

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Aegina?

  Aktaion Beach Hotel, Pelerinaj La Hramul Sfantului Nectarie 7 Zile Autocar 2024 Egina sunt cele mai apreciate hoteluri din Aegina ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Aegina.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Aegina?

  Aktaion Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Aegina ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Aegina.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Aegina?

  Aktaion Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Aegina cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Aegina.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Aegina?

  Aktaion Beach Hotel sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Aegina. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Aegina.

    Cititi articolele despre Aegina, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Weekend de iarnă pe Insula Aegina

  02.10.2019 Grecia

  La finele lunii septembrie multe insule ale Greciei devin pustii. Însă, de abia atunci ți se dezvăluie „sufletul” destinației. În sezonul rece vezi cum trăiesc adevărații localnici și frumusețea naturală goală, lipsită de aglomerația de șezlonguri și autobuze turistice