Sejururi Autocar Litoral Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Pliades, Pieria Panteleimon

Hotel Pliades

Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (26.03 - 31.10.2022)
  • Fara transport
Hotel Petrino, Pieria Panteleimon

Hotel Petrino

Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (26.03 - 31.10.2022)
  • Fara transport
Hotel San Panteleimon, Pieria Panteleimon

Hotel San Panteleimon    

   Scor 8.9 din 17 comentarii

Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (25.05 - 26.09.2022)
  • Fara transport

Despre Pieria PanteleimonPrezentare si poze Pieria Panteleimon

Pieria Panteleimon

Plaja de o frumusețe naturală rară pe pantele Olympus, este o combinație fericită de pietricele și nisip.

Sejur cu autocarul Litoral Pieria Panteleimon

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Pieria Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Pieria Panteleimon. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Pieria Panteleimon cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Pieria Panteleimon care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Pieria Panteleimon constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Pieria Panteleimon, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Pieria Panteleimon vara 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Panteleimon, Katerini Riviera Olimpului, Grecia - Alege din 3 oferte cu plecari din Bucuresti, Cluj, Brasov si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Pieria Panteleimon

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon, Hotel Pliades, Hotel Petrino sunt cele mai populare hoteluri din Pieria Panteleimon

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon, Hotel Petrino, Hotel Pliades sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Panteleimon ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pieria Panteleimon.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Panteleimon cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pieria Panteleimon.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon, Hotel Petrino, Hotel Pliades sunt hoteluri din Pieria Panteleimon ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon sunt hoteluri din Pieria Panteleimon ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pieria Panteleimon.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Pieria Panteleimon?

Hotel San Panteleimon sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Pieria Panteleimon. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Pieria Panteleimon.