Last Minute Litoral Molivos, Insula Lesbos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 105EUR - 105EUR)
Sunrise Resort Hotel, Molivos

Sunrise Resort Hotel  

Molivos, Insula Lesbos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre MolivosPrezentare si poze Molivos

Molivos

Molyvos, de asemenea, cunoscut sub numele Mythimna este una dintre cele mai frumoase sate medievale din Lesvos situat la 60 km vest de Mytilene, capitala insulei. Molyvos este o așezare tradițională conservata ce atrage mii de vizitatori, cu frumusețea sa naturală și colțurile pitorești. Alei înguste ce se intind în jurul caselor de piatră tradiționale, fântâni in stil turcesc și vile frumoase compun un decor idilic. Reperul din Molyvos este castelul medieval care se află în partea de sus a culmii stancoase si este al doilea cel mai mare castel din Lesvos. Intrarea este destul de impresionanta, precum și vederea spre Marea Egee. Colecția de arheologie, numeroasele biserici bizantine și clădirile neoclasice asista la un loc de importanță deosebită. O multime de locuri de cazare, taverne pe litoral și cafenele frumoase se găsesc în sat. La cativa kilometri în afara Molyvos, Eftalou este o locație uimitoare, cu plaje frumoase izolate.

Last Minute Litoral Molivos

Direct Booking

Last Minute Litoral Molivos Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Molivos Insula Lesbos cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Molivos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Molivos?

Sunrise Resort Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Molivos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Molivos?

Sunrise Resort Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Molivos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Molivos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Molivos?

Sunrise Resort Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Molivos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Molivos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Molivos?

Sunrise Resort Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Molivos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Molivos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Molivos?

Sunrise Resort Hotel sunt hoteluri din Molivos ce au acces gratuit la internet