Sejururi Autocar Litoral Kavos, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre KavosPrezentare si poze Kavos

Kavos

Statiunea Kavos din Corfu este locul ideal pentru tineri si pentru toti cei care doresc sa se bucure de o viata de noapte activa. Aceasta statiune nu este destinata personelor care doresc sa se bucure in liniste de frumusetea naturii.
Kavos este situat la 47 de km sud fata de Corfu, si drumul poate fi parcurs cu masina personala sau cu unul din autobuzele ce fac acest traseu zilnic.

Sejur cu autocarul Litoral Kavos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Kavos, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Kavos. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Kavos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Kavos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Kavos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Kavos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Kavos vara 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Kavos, Insula Corfu, Grecia - Alege oferta cu plecari din Bucuresti si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Kavos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kavos?

sunt cele mai populare hoteluri din Kavos