Last Minute Litoral Insulele Din Marea Egee Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 73.7EUR - 146.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Pserimos Villas, Kalymnos

Hotel Pserimos Villas

Kalymnos, Insulele din Marea Egee, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
H Hotel Ambiance Studios, Kalymnos

H Hotel Ambiance Studios

Kalymnos, Insulele din Marea Egee, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Insulele din Marea Egee

Insulele din Marea Egee

Milos este o insulă minunată din Cyclades, plină de surprize și șarm special. Estein cea mai mare parte celebra datorita statuii lui Venus din Milo (Afrodita), o piesă fină din Arta Greciei Antice, care a fost descoperita pe insula si este găzduita astăzi în Muzeul Luvru, din Paris. În ultimii ani, Milos a devenit, de asemenea, renumita pentru peisajul uimitor lunar din Sarakiniko, apa exotică a plajelor și arhitectura pitoreasca din sate, cum ar fi Klima, Plaka și Pollonia. Vacanțele in Milos sunt perfecte pentru familii și cupluri romantice, pentru ca insula are o atmosferă unică relaxantă. Nu ratați o excursie cu barca la Kleftiko, de asemenea, cunoscut sub numele de Meteora mare, o regiune uimitoare pe latura de sud, cu apă exotică.

Last Minute Litoral Insulele Din Marea Egee

Direct Booking

Last Minute Litoral Insulele Din Marea Egee Grecia vara 2021 - Peste 3 Oferte Last Minute Litoral Marea Egee cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Insulele din Marea Egee

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insulele din Marea Egee?

Kalypso Studios, Hotel Myrties Boutique Apartments, Hotel Pserimos Villas, Chora Resort Hotel And Spa, Kalydna Island sunt cele mai populare hoteluri din Insulele din Marea Egee

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insulele din Marea Egee?

Kalypso Studios, Hotel Myrties Boutique Apartments, Chora Resort Hotel And Spa, Kalydna Island, H Hotel Ambiance Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele din Marea Egee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insulele din Marea Egee.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insulele din Marea Egee?

Kalypso Studios, Hotel Myrties Boutique Apartments, Chora Resort Hotel And Spa, Kalydna Island, Vithos Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele din Marea Egee ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insulele din Marea Egee.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insulele din Marea Egee?

Vithos Apartments, Mouras Studios, Four Seasons, Hotel Alinda, Masouri Blu Hotel Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele din Marea Egee cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insulele din Marea Egee.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insulele din Marea Egee?

Maltezana Beach, Golden Milos Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele din Marea Egee cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insulele din Marea Egee.